fredag 12 september 2014

Fredag igen

Nu är det återigen fredag och jag har fortfarande inte fått någon riktig fart på bloggandet. Men, pysslandet går det bättre med. Just nu har jag lite betongalster på gång. Det mesta ligger på tork (eller vad man nu säger när det gäller betong... stelna kanske?) Den här gången har jag bestämt mig för att inte kika för tidigt, något som jag har haft lite svårt för
tidigare.

Nu har jag det! Bränna! Så heter det. Hur som helst, lyckas jag får jag lägga upp en bild här.

I morse på hundpromenaden såg vi detta


Ännu ett bevis på hur vacker naturen kan vara.


Ha en skön helg!

Kram/ Eva

måndag 1 september 2014

Skönhet och odjur

Hösten har tydligen fått backa eftersom sommaren vägrar lämna oss. Helgen har vi tillbringat i torpet, en skön kontrast till livet i storstaden Göteborg. Och fortfarande finns det blommande växter där, ljuvligt.




Även de mindre blommande växterna fick en prydande uppgift. De som blommar vill jag inte röra men att plocka de överblommade växterna känns bra - det är som om de får nytt liv. Flädern är iofs inte död men den fick vara med i buketten ändå. Bilden blev inte så bra tyvärr. 




Allt som naturen bjuder på är inte av godo. Den här lille krabaten vandrade på min arm. Tack och lov hade den inte bitit sig fast. För att fästingen ska synas ordentligt har jag förstorat den. Se och njut :)


Visst ser den ut som en liten djävul? 


Det var allt för denna gång. Var rädda om er, njut av det som ännu blommar och akta er för fästingar.

Kram Eva